Dennis Gartman van The Gartman Letter wijst op het feit dat terroristen en misdadigers waar ook in de wereld zelden Russen zullen kidnappen, want die houden er van om hun zaakjes op een zeer efficiënte manier op te lossen zonder veel medeleven met hun tegenstrevers.

Gartman vraagt zich dan ook af of de Europese autoriteiten volledig gek zijn geworden. Ze hebben de Russen op hun tenen getrapt en die kunnen daar allesbehalve om lachen. Iemand zal daarvoor moeten gaan betalen, de vraag is volgens Gartman alleen wie dat uiteindelijk zal zijn.

Dennis Gartman van The Gartman Letter wijst op het feit dat terroristen en misdadigers waar ook in de wereld zelden Russen zullen kidnappen, want die houden er van om hun zaakjes op een zeer efficiënte manier op te lossen zonder veel medeleven met hun tegenstrevers. Gartman vraagt zich dan ook af of de Europese autoriteiten volledig gek zijn geworden. Ze hebben de Russen op hun tenen getrapt en die kunnen daar allesbehalve om lachen. Iemand zal daarvoor moeten gaan betalen, de vraag is volgens Gartman alleen wie dat uiteindelijk zal zijn.