Uiteindelijk is 86% van de wereldwijde welvaart in handen van de 10% rijksten. Anderzijds bezit tweederde van de wereldbevolking minder dan 10.000 dollar. Hoopgevend is misschien toch dat het aantal miljonairs aan een snel tempo zal blijven groeien.

Binnen twee generaties zullen er wereldwijd 1 miljard mensen mensen die meer dan 1 miljard dollar bezitten. In 2013 zijn er 2 miljoen miljonairs bijgekomen. De meesten daarvan leven in de Verenigde Staten, het betreft beleggers die profiteerden van de stijging van de beurskoersen.

Uiteindelijk is 86% van de wereldwijde welvaart in handen van de 10% rijksten. Anderzijds bezit tweederde van de wereldbevolking minder dan 10.000 dollar. Hoopgevend is misschien toch dat het aantal miljonairs aan een snel tempo zal blijven groeien. Binnen twee generaties zullen er wereldwijd 1 miljard mensen mensen die meer dan 1 miljard dollar bezitten. In 2013 zijn er 2 miljoen miljonairs bijgekomen. De meesten daarvan leven in de Verenigde Staten, het betreft beleggers die profiteerden van de stijging van de beurskoersen.