Er worden momenteel verschillende scenario's bestudeerd in dewelke de overheden beslag kunnen leggen op het geld dat we in verschillende vormen hebben opzij gezet voor onze oude dag. Het plan zou erg verreikend zijn wat het aanslaan van het spaargeld.

De realiteit van het socialisme, zo wordt dit scenario door Tyler Durden van Zero Hedge genoemd: het afpakken van onze spaarcenten zou de climax zijn van de politiek van herverdeling. Wie heeft gespaard voor de oude dag, iets wat door de regering altijd werd gestimuleerd, dreigt nu de klos te worden.

Er worden momenteel verschillende scenario's bestudeerd in dewelke de overheden beslag kunnen leggen op het geld dat we in verschillende vormen hebben opzij gezet voor onze oude dag. Het plan zou erg verreikend zijn wat het aanslaan van het spaargeld. De realiteit van het socialisme, zo wordt dit scenario door Tyler Durden van Zero Hedge genoemd: het afpakken van onze spaarcenten zou de climax zijn van de politiek van herverdeling. Wie heeft gespaard voor de oude dag, iets wat door de regering altijd werd gestimuleerd, dreigt nu de klos te worden.