De beleggers wordt eens te meer een rad voor de ogen gedraaid. In 1999 stegen de beurskoersen en waren de beleggers positief over de beurs, in 2007 deed zich hetzelfde scenario voor. Niemand heeft zich echter afgevraagd of dat bullish gevoel wel gerechtvaardigd was.

Dat was toen echter niet het geval en hetzelfde geldt voor vandaag. In de huidige situatie is het bullish sentiment niet veroorzaakt door technologieaandelen of door vastgoed, maar door het quantitative easing programma van de FED. De Amerikaanse centrale bank dreigt echter de controle over het geheel kwijt te raken.

De beleggers wordt eens te meer een rad voor de ogen gedraaid. In 1999 stegen de beurskoersen en waren de beleggers positief over de beurs, in 2007 deed zich hetzelfde scenario voor. Niemand heeft zich echter afgevraagd of dat bullish gevoel wel gerechtvaardigd was. Dat was toen echter niet het geval en hetzelfde geldt voor vandaag. In de huidige situatie is het bullish sentiment niet veroorzaakt door technologieaandelen of door vastgoed, maar door het quantitative easing programma van de FED. De Amerikaanse centrale bank dreigt echter de controle over het geheel kwijt te raken.