Al die tijd hebben de beleggers zich grote zorgen gemaakt over de gevolgen op lange termijn van die strategie, gevolgen die niet kunnen uitblijven.

Marc Faber, uitgever van het populaire Gloom, Boom, Doom Report, is van mening dat de party georganiseerd door de FED nu achter de rug is.

De centrale bank kan geen geld blijven bijdrukken, maar wanneer ze daarmee stopt dreigen alle activaklassen te kelderen.

In geval dat de FED toch blijft bijdrukken, zal de Amerikaanse economie in het beste geval aan een lusteloos tempo blijven groeien.

Faber heeft de boodschap begrepen, hij belegt niet meer in de Verenigde Staten, de landen van zijn voorkeur zijn Singapore en Vietnam.

Al die tijd hebben de beleggers zich grote zorgen gemaakt over de gevolgen op lange termijn van die strategie, gevolgen die niet kunnen uitblijven. Marc Faber, uitgever van het populaire Gloom, Boom, Doom Report, is van mening dat de party georganiseerd door de FED nu achter de rug is. De centrale bank kan geen geld blijven bijdrukken, maar wanneer ze daarmee stopt dreigen alle activaklassen te kelderen. In geval dat de FED toch blijft bijdrukken, zal de Amerikaanse economie in het beste geval aan een lusteloos tempo blijven groeien. Faber heeft de boodschap begrepen, hij belegt niet meer in de Verenigde Staten, de landen van zijn voorkeur zijn Singapore en Vietnam.