Iemand die van wanten weet op dat gebied, is David Stockman. Die heeft nooit onder stoelen of banken gestoken wat hij denkt, getuige uitspraken als Bernanke's "Born Again Jobs Scam", Calamity Janet Yellen, het Keynesiaans wrak dat op een complete ramp afstevent enzovoort.

Ook over Obamacare heeft Stockman zijn misgenoegen niet onder stoelen of banken. In een interview met FOX Business voorspelt de auteur van The Age of Deformation dat de moeder van alle zeepbellen op ontploffen staat. Heeft Stockman gelijk of overdrijf hij? De toekomst zal het moeten uitwijzen.

Iemand die van wanten weet op dat gebied, is David Stockman. Die heeft nooit onder stoelen of banken gestoken wat hij denkt, getuige uitspraken als Bernanke's "Born Again Jobs Scam", Calamity Janet Yellen, het Keynesiaans wrak dat op een complete ramp afstevent enzovoort. Ook over Obamacare heeft Stockman zijn misgenoegen niet onder stoelen of banken. In een interview met FOX Business voorspelt de auteur van The Age of Deformation dat de moeder van alle zeepbellen op ontploffen staat. Heeft Stockman gelijk of overdrijf hij? De toekomst zal het moeten uitwijzen.