Einstein leeft niet meer, maar wanneer dat wel nog het geval was zou hij ongetwijfeld in zijn haar krabben wanneer hij Ben Bernanke de geldpersen ziet hanteren.

Volgens Comstockfunds is die als puntje bij paaltje precies hetzelfde aan het doen als zijn voorganger Alan Greenspan heeft gedaan, zij het op een iets andere manier. Het resultaat zal echter hetzelfde zijn: koersen van activa die door het plafond vliegen, met onzalige gevolgen.

De analisten van Comstockfunds hebben vastgesteld dat er op de chart van de S&P 500 een drievoudige topformatie in de maak is, met de pieken respectievelijk in 2000, 2007 en 2013.

De moeder van alle correcties lijkt op Wall Street in de maak, want een dergelijke formatie lijkt een gigantische koersval te voorspellen.

Einstein leeft niet meer, maar wanneer dat wel nog het geval was zou hij ongetwijfeld in zijn haar krabben wanneer hij Ben Bernanke de geldpersen ziet hanteren. Volgens Comstockfunds is die als puntje bij paaltje precies hetzelfde aan het doen als zijn voorganger Alan Greenspan heeft gedaan, zij het op een iets andere manier. Het resultaat zal echter hetzelfde zijn: koersen van activa die door het plafond vliegen, met onzalige gevolgen. De analisten van Comstockfunds hebben vastgesteld dat er op de chart van de S&P 500 een drievoudige topformatie in de maak is, met de pieken respectievelijk in 2000, 2007 en 2013. De moeder van alle correcties lijkt op Wall Street in de maak, want een dergelijke formatie lijkt een gigantische koersval te voorspellen.