De raad van bestuur van de holding zit momenteel samen om de nieuwe samenstelling te bekrachtigen. Of er ook al een voorzitter zal worden verkozen, kon de woordvoerster niet bevestigen.

Jozef De Mey, die voorgedragen was door de Chinese verzekeraar Ping An, kreeg vrijdag in Utrecht 90,6 procent van de stemmen achter zijn naam.

Voor Georges Ugeux en Jan Zegering Hadders, voorgedragen door Deminor en VEB, was dat respectievelijk 62,74 procent en 93,51 procent.

Zowat 505 miljoen aandelen Fortis waren vrijdag vertegenwoordigd op de algemene vergadering in Utrecht, of 20,09 procent van het kapitaal.

In Brussel kreeg Jozef De Mey woensdag 91,42 procent van de stemmen achter zijn naam. Voor Ugeux en Zegering Hadders was dat respectievelijk 56,75 procent en 93,08 procent.

De kandidatuur van Dirk van Daele, eveneens voorgedragen door Deminor/VEB, werd in Brussel verworpen. Slechts 41,12 procent stemde toen ja.

Ludwig Criel, Guy de Selliers de Moranville en Philippe Casier trokken hun kandidatuur woensdag in door de negatieve stem over de transacties.

De raad van bestuur van de holding zit momenteel samen om de nieuwe samenstelling te bekrachtigen. Of er ook al een voorzitter zal worden verkozen, kon de woordvoerster niet bevestigen.Jozef De Mey, die voorgedragen was door de Chinese verzekeraar Ping An, kreeg vrijdag in Utrecht 90,6 procent van de stemmen achter zijn naam.Voor Georges Ugeux en Jan Zegering Hadders, voorgedragen door Deminor en VEB, was dat respectievelijk 62,74 procent en 93,51 procent. Zowat 505 miljoen aandelen Fortis waren vrijdag vertegenwoordigd op de algemene vergadering in Utrecht, of 20,09 procent van het kapitaal. In Brussel kreeg Jozef De Mey woensdag 91,42 procent van de stemmen achter zijn naam. Voor Ugeux en Zegering Hadders was dat respectievelijk 56,75 procent en 93,08 procent.De kandidatuur van Dirk van Daele, eveneens voorgedragen door Deminor/VEB, werd in Brussel verworpen. Slechts 41,12 procent stemde toen ja.Ludwig Criel, Guy de Selliers de Moranville en Philippe Casier trokken hun kandidatuur woensdag in door de negatieve stem over de transacties.