Het financieel systeem werd uitgeknepen als een citroen en dat zal zich nu beginnen te wreken. Het probleem van de uit de hand gelopen schulden kan niet langer ontkend worden. De Amerikaanse overheid doet alsof haar neus bloedt en behandelt de huidige crisis als de zoveelste in een rij.

Dat is ze echter niet, wel integendeel. We lopen gebukt onder een schuldenkanker en tenzij er alsnog een juiste behandeling komt zullen we moeten blijven afzien. De lijdensweg van de man in de straat is nog maar pas begonnen, hij zal de kwaal tot het einde mogen uitzingen.

Het financieel systeem werd uitgeknepen als een citroen en dat zal zich nu beginnen te wreken. Het probleem van de uit de hand gelopen schulden kan niet langer ontkend worden. De Amerikaanse overheid doet alsof haar neus bloedt en behandelt de huidige crisis als de zoveelste in een rij. Dat is ze echter niet, wel integendeel. We lopen gebukt onder een schuldenkanker en tenzij er alsnog een juiste behandeling komt zullen we moeten blijven afzien. De lijdensweg van de man in de straat is nog maar pas begonnen, hij zal de kwaal tot het einde mogen uitzingen.