Howard Gold, columnist voor MarketWatch en stichter van GoldenEgg Investing, is van mening dat de American Dream wel degelijk nog bestaat maar dat er nu een stevig prijskaartje aan kleeft. De kostprijs van de American Dream bedraagt 130.000 dollar per jaar, niet meer of niet minder.

Dat is namelijk het bedrag dat een gezin bestaande uit vier mensen nodig heeft om een fatsoenlijk leven te leiden. Het zal duidelijk zijn dat steeds meer mensen overboord vallen en niet over 130.000 dollar op jaarbasis beschikken. In die zin is de American Dream inderdaad een utopie aan het worden.

Howard Gold, columnist voor MarketWatch en stichter van GoldenEgg Investing, is van mening dat de American Dream wel degelijk nog bestaat maar dat er nu een stevig prijskaartje aan kleeft. De kostprijs van de American Dream bedraagt 130.000 dollar per jaar, niet meer of niet minder. Dat is namelijk het bedrag dat een gezin bestaande uit vier mensen nodig heeft om een fatsoenlijk leven te leiden. Het zal duidelijk zijn dat steeds meer mensen overboord vallen en niet over 130.000 dollar op jaarbasis beschikken. In die zin is de American Dream inderdaad een utopie aan het worden.