De beurskoersen zullen eeuwig en altijd blijven stijgen omdat de FED eeuwig en altijd voor het nodige geld zal zorgen om de beurskoersen bij het handje naar alsmaar hogere regionen te voeren. Op een bepaald moment zal blijken dat de FED toch een slechte pleegvader voor Wall Street is.

In dat verband is een zin uit een liedje van de songwriter Jackson Browne misschien belangrijk om te vermelden: "Don't think it won't happen just because it hasn't happened yet". Het is niet omdat iets nog niet is gebeurd, dat het ook niet in de toekomst niet zal gebeuren.

De beurskoersen zullen eeuwig en altijd blijven stijgen omdat de FED eeuwig en altijd voor het nodige geld zal zorgen om de beurskoersen bij het handje naar alsmaar hogere regionen te voeren. Op een bepaald moment zal blijken dat de FED toch een slechte pleegvader voor Wall Street is. In dat verband is een zin uit een liedje van de songwriter Jackson Browne misschien belangrijk om te vermelden: "Don't think it won't happen just because it hasn't happened yet". Het is niet omdat iets nog niet is gebeurd, dat het ook niet in de toekomst niet zal gebeuren.