Op de National Public Radio kwam één van de maatschappijen aan het woord die naar water aan het boren zijn. De medewerkers van het bedrijf werken de klok rond om nieuwe ondergrondse watervoorraden te vinden, maar ze vinden te weinig om de wanhopige landbouwers te kunnen helpen.

De jacht op het blauwe goud is geopend, nu de Golden State al het derde jaar van droogte beleefd. Maar Californië is geen alleenstaand geval, ook Las Vegas kampt bijvoorbeeld met een chronisch gebrek aan water. De slot machines in de gokstad dreigen zelfs stil te vallen omdat de gokkers vergaan van de dorst.

Op de National Public Radio kwam één van de maatschappijen aan het woord die naar water aan het boren zijn. De medewerkers van het bedrijf werken de klok rond om nieuwe ondergrondse watervoorraden te vinden, maar ze vinden te weinig om de wanhopige landbouwers te kunnen helpen. De jacht op het blauwe goud is geopend, nu de Golden State al het derde jaar van droogte beleefd. Maar Californië is geen alleenstaand geval, ook Las Vegas kampt bijvoorbeeld met een chronisch gebrek aan water. De slot machines in de gokstad dreigen zelfs stil te vallen omdat de gokkers vergaan van de dorst.