De meeste recente bewegingen op de financiële markten bewijzen volgens Paul Singer, opsteller van het rapport van Elliott Management, dat de wereldeconomie aan een zuurstoffles hangt. Ze is doodziek en kan simpelweg niet overleven zonder de steun van de centrale banken.

De situatie wordt bovendien steeds prangender naarmate de tijd verstrijkt, want bij elke dag die verstrijkt loopt de schuldenberg hoger op. De centrale banken proberen met de moed van de wanhoop de zaken zo positief mogelijk voor te stellen, maar raken stilaan in paniek.

De meeste recente bewegingen op de financiële markten bewijzen volgens Paul Singer, opsteller van het rapport van Elliott Management, dat de wereldeconomie aan een zuurstoffles hangt. Ze is doodziek en kan simpelweg niet overleven zonder de steun van de centrale banken. De situatie wordt bovendien steeds prangender naarmate de tijd verstrijkt, want bij elke dag die verstrijkt loopt de schuldenberg hoger op. De centrale banken proberen met de moed van de wanhoop de zaken zo positief mogelijk voor te stellen, maar raken stilaan in paniek.