Bill Fleckenstein, president van Fleckenstein Capital, vreest echter dat de FED meer slecht dan goed heeft gedaan. Inderdaad zal de beslissing op korte termijn de rust op de financiële markten terugbrengen, maar op langere termijn is er natuurlijk niets opgelost.

De hel zal losbarsten op de financiële markten wanneer de FED uiteindelijk toch zal moeten gaan taperen. Hoe langer Ben Bernanke & Co een beslissing over het afbouwen van de steunmaatregelen uitstelt, hoe groter de schade aangericht op de financiële markten zal zijn.

Bill Fleckenstein, president van Fleckenstein Capital, vreest echter dat de FED meer slecht dan goed heeft gedaan. Inderdaad zal de beslissing op korte termijn de rust op de financiële markten terugbrengen, maar op langere termijn is er natuurlijk niets opgelost. De hel zal losbarsten op de financiële markten wanneer de FED uiteindelijk toch zal moeten gaan taperen. Hoe langer Ben Bernanke & Co een beslissing over het afbouwen van de steunmaatregelen uitstelt, hoe groter de schade aangericht op de financiële markten zal zijn.