De harde werkelijkheid over het goud mag dan volgens Jeff Reeves, uitgever van de InvestorPlace.com, ook niet langer over het hoofd worden gezien: er zijn momenteel te veel aantrekkelijke alternatieven voorhanden. Reeves vraagt zich af of er wel nog behoefte is aan hedging wanneer de S&P 500 meer dan 15% is gestegen.

Het heeft weinig zin om over een defensieve strategie na te denken wanneer aandelen een voldoende mate van veiligheid te bieden hebben.

Zelfs na een stevige correctie zijn aandelen volgens Reeves nog koopwaardig, de FED zal er namelijk wel voor zorgen dat de opwaartse trend wordt vastgehouden.

De harde werkelijkheid over het goud mag dan volgens Jeff Reeves, uitgever van de InvestorPlace.com, ook niet langer over het hoofd worden gezien: er zijn momenteel te veel aantrekkelijke alternatieven voorhanden. Reeves vraagt zich af of er wel nog behoefte is aan hedging wanneer de S&P 500 meer dan 15% is gestegen. Het heeft weinig zin om over een defensieve strategie na te denken wanneer aandelen een voldoende mate van veiligheid te bieden hebben. Zelfs na een stevige correctie zijn aandelen volgens Reeves nog koopwaardig, de FED zal er namelijk wel voor zorgen dat de opwaartse trend wordt vastgehouden.