De beleggers geloven niet meer wat de overheidsinstellingen vertellen, ook het vertrouwen in de centrale banken is compleet ingestort. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat zoiets gebeurd, ook al in de jaren 30 van de vorige eeuw werd een gelijkaardige situatie opgetekend.

De Great Depression deel 2 is nu dus een feit: het vertrouwen in de overheid is opnieuw zoek. Bovendien groeit de overtuiging dat wat nu bezig is, slecht zal aflopen. Vroeg of laat zal het financieel systeem crashen, de enige vraag is wanneer dit zal gebeuren.

De beleggers geloven niet meer wat de overheidsinstellingen vertellen, ook het vertrouwen in de centrale banken is compleet ingestort. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat zoiets gebeurd, ook al in de jaren 30 van de vorige eeuw werd een gelijkaardige situatie opgetekend. De Great Depression deel 2 is nu dus een feit: het vertrouwen in de overheid is opnieuw zoek. Bovendien groeit de overtuiging dat wat nu bezig is, slecht zal aflopen. Vroeg of laat zal het financieel systeem crashen, de enige vraag is wanneer dit zal gebeuren.