Maar volgens Daily Wealth is dat nog niet alles. De RTS index wordt momenteel gewaardeerd aan 4,50 keer de verwachte winsten voor volgend jaar. Daarmee is de Russische beurs momenteel duidelijk goedkoper dan eender welke andere wereldbeurs.

De achterstand kan echter snel weer opgehaald worden, want de Market Vectors Russia Fund (RSX) staat op het punt om een grote uitbraak te realiseren. Hierbij moeten de beleggers rekening houden dat Russische aandelen sinds het begin van deze zomer al met ruim 20% in waarde zijn gestegen.

Maar volgens Daily Wealth is dat nog niet alles. De RTS index wordt momenteel gewaardeerd aan 4,50 keer de verwachte winsten voor volgend jaar. Daarmee is de Russische beurs momenteel duidelijk goedkoper dan eender welke andere wereldbeurs. De achterstand kan echter snel weer opgehaald worden, want de Market Vectors Russia Fund (RSX) staat op het punt om een grote uitbraak te realiseren. Hierbij moeten de beleggers rekening houden dat Russische aandelen sinds het begin van deze zomer al met ruim 20% in waarde zijn gestegen.