Bovendien slaagt de regering er maar niet in om de noodzakelijke hervormingen door te voeren. Het beoogde tekort op de begroting van 3% van het BBP zal dan ook niet worden gehaald. De verwerkende industrie stabiliseerde in februari weliswaar, maar alle voorlopende indicatoren zijn neerwaarts gericht.

Het aantal werklozen kwam uit op 3,32 miljoen, of een stijging met 0,30%. Dat betekent dat maar liefst 11% van de beroepsbevolking zonder job zit. De Franse politiek werkt niet, wat Hollande of zegt of doet. Dit kan de president zuur opbreken in de vorm van een nieuwe downgrading van de kredietrating door Moody's.

Bovendien slaagt de regering er maar niet in om de noodzakelijke hervormingen door te voeren. Het beoogde tekort op de begroting van 3% van het BBP zal dan ook niet worden gehaald. De verwerkende industrie stabiliseerde in februari weliswaar, maar alle voorlopende indicatoren zijn neerwaarts gericht. Het aantal werklozen kwam uit op 3,32 miljoen, of een stijging met 0,30%. Dat betekent dat maar liefst 11% van de beroepsbevolking zonder job zit. De Franse politiek werkt niet, wat Hollande of zegt of doet. Dit kan de president zuur opbreken in de vorm van een nieuwe downgrading van de kredietrating door Moody's.