Celente pakt op de eerste plaats uit met een voorspelling die niet echt nieuw is. De markten voor staatsobligaties zijn een zeepbel aan het vormen van het formaat zoals we er nog nooit één hebben gezien. Eigenlijk ligt de zaak heel eenvoudig, maar iedereen doet alsof er niets aan de hand is.

De huidige situatie is gewoon onhoudbaar en dat is algemeen bekend. Door het toepassen van de struisvogelpolitiek wordt de harde waarheid echter aan de kant geschoven, blijkbaar wordt er echter op gerekend dat de storm zal overwaaien zonder al te veel schade.

Celente is echter van mening dat het spel allang is beslecht. De teerlingen zijn geworpen, we krijgen een storm over ons heen die veel erger zal zijn dan we voordien ooit hebben meegemaakt. Zijn medestander Dr. Paul Craig Roberts voorspelt 'gloom and doom' en die zal niet zo heel lang op zich laten wachten.

De financiële wereld zit tot over de oren volgepropt met die ellendige obligaties en dat zullen we geweten hebben. De rente zal beginnen te stijgen en dat zal de obligatiemarkten met de neus op de harde waarheid duwen. Een implosie van de obligatiekoersen zal niet lang op zich laten wachten. Waarna de poppen aan het dansen zouden gaan.

Celente pakt op de eerste plaats uit met een voorspelling die niet echt nieuw is. De markten voor staatsobligaties zijn een zeepbel aan het vormen van het formaat zoals we er nog nooit één hebben gezien. Eigenlijk ligt de zaak heel eenvoudig, maar iedereen doet alsof er niets aan de hand is. De huidige situatie is gewoon onhoudbaar en dat is algemeen bekend. Door het toepassen van de struisvogelpolitiek wordt de harde waarheid echter aan de kant geschoven, blijkbaar wordt er echter op gerekend dat de storm zal overwaaien zonder al te veel schade. Celente is echter van mening dat het spel allang is beslecht. De teerlingen zijn geworpen, we krijgen een storm over ons heen die veel erger zal zijn dan we voordien ooit hebben meegemaakt. Zijn medestander Dr. Paul Craig Roberts voorspelt 'gloom and doom' en die zal niet zo heel lang op zich laten wachten. De financiële wereld zit tot over de oren volgepropt met die ellendige obligaties en dat zullen we geweten hebben. De rente zal beginnen te stijgen en dat zal de obligatiemarkten met de neus op de harde waarheid duwen. Een implosie van de obligatiekoersen zal niet lang op zich laten wachten. Waarna de poppen aan het dansen zouden gaan.