Los van de impact van de regelgeving (-1,5%) stegen de inkomsten van de Groep met 1,4% ten opzichte van het vorige jaar onder impuls van een sterke inkomstenstijging bij International Carrier Services (BICS) en de verkoop van een technisch gebouw in de context van het lopende programma voor de vereenvoudiging van het netwerk.

Zowel de residentiële als de businessklantensegmenten ondervonden echter de impact van de toegenomen druk op de mobiele opbrengsten, die maar deels gecompenseerd werd door groeipijlers zoals tv en ICT.

Belgacom rapporteert voor het eerste kwartaal van 2013 een groepsebitda van 441 miljoen EUR, of 6,1% minder dan in dezelfde periode van 2012.

Los van de impact van de regelgeving (- 3,2%) daalde het ebitda van de Belgacom Groep met 2,9%, voornamelijk als gevolg van de toegenomen druk op de directe marge en de hogere HR-kosten, deels gecompenseerd door de beheersing van de niet-HR-kosten.

Los van de impact van de regelgeving (-1,5%) stegen de inkomsten van de Groep met 1,4% ten opzichte van het vorige jaar onder impuls van een sterke inkomstenstijging bij International Carrier Services (BICS) en de verkoop van een technisch gebouw in de context van het lopende programma voor de vereenvoudiging van het netwerk. Zowel de residentiële als de businessklantensegmenten ondervonden echter de impact van de toegenomen druk op de mobiele opbrengsten, die maar deels gecompenseerd werd door groeipijlers zoals tv en ICT. Belgacom rapporteert voor het eerste kwartaal van 2013 een groepsebitda van 441 miljoen EUR, of 6,1% minder dan in dezelfde periode van 2012. Los van de impact van de regelgeving (- 3,2%) daalde het ebitda van de Belgacom Groep met 2,9%, voornamelijk als gevolg van de toegenomen druk op de directe marge en de hogere HR-kosten, deels gecompenseerd door de beheersing van de niet-HR-kosten.