Volgens Jim Rogers, de wereldbekende auteur van "Street Smarts: Adventures on the Road and in the Markets" en tevens één van de bekendste beleggers in de wereld, maakt het echter geen zier uit of Yellen dan wel iemand anders de vacante positie van FED-topman/topvrouw zal innemen.

De FED zal de ganse wereld met een zware kater opzadelen, want de centrale bank blijft maar geld printen aan een tempo van 1000 miljard dollar per jaar. De beurs wordt overspoeld met een hoeveelheid liquiditeiten die zomaar op de bonnefooi uit de lucht werd geplukt. Volgens Rogers kan dat alleen maar slecht aflopen.

Volgens Jim Rogers, de wereldbekende auteur van "Street Smarts: Adventures on the Road and in the Markets" en tevens één van de bekendste beleggers in de wereld, maakt het echter geen zier uit of Yellen dan wel iemand anders de vacante positie van FED-topman/topvrouw zal innemen. De FED zal de ganse wereld met een zware kater opzadelen, want de centrale bank blijft maar geld printen aan een tempo van 1000 miljard dollar per jaar. De beurs wordt overspoeld met een hoeveelheid liquiditeiten die zomaar op de bonnefooi uit de lucht werd geplukt. Volgens Rogers kan dat alleen maar slecht aflopen.