Maar op dat vlak houdt de FED dan weer de boot af, blijkbaar is de economie nog niet sterk genoeg om een renteverhoging te kunnen verdragen. Op andere momenten komt de FED dan weer verklaren dat de arbeidsmarkt nog altijd te zwak is om overdreven optimisme te rechtvaardigen.

Binnen de FED is er dan ook nog eens een clan waarvoor de rente niet snel genoeg naar omhoog kan en een andere clan die een renteverhoging compleet uit de boze vindt. De FED weet met andere woorden zelf niet meer van welk hout pijlen maken en dat stemt veel economen tot ongerustheid.

Maar op dat vlak houdt de FED dan weer de boot af, blijkbaar is de economie nog niet sterk genoeg om een renteverhoging te kunnen verdragen. Op andere momenten komt de FED dan weer verklaren dat de arbeidsmarkt nog altijd te zwak is om overdreven optimisme te rechtvaardigen. Binnen de FED is er dan ook nog eens een clan waarvoor de rente niet snel genoeg naar omhoog kan en een andere clan die een renteverhoging compleet uit de boze vindt. De FED weet met andere woorden zelf niet meer van welk hout pijlen maken en dat stemt veel economen tot ongerustheid.