De FED spelt de beleggers wat het terugschroeven van die ondersteuningsmaatregelen maar iets op de mouw, ze is helemaal niet van plan om te beginnen met taperen. Door foute informatie te laten uitlekken, heeft de centrale bank het zichzelf alleen maar moeilijker gemaakt.

Momenteel is duidelijk dat alles wat de FED doet tot dusver niet heeft gewerkt. De rijken zijn alleen maar rijker geworden, dat is het enige bereikte resultaat. De Amerikaanse economie heeft anderzijds niet de snelheid kunnen ontwikkelen om het probleem van de werkloosheid op te lossen.

De FED spelt de beleggers wat het terugschroeven van die ondersteuningsmaatregelen maar iets op de mouw, ze is helemaal niet van plan om te beginnen met taperen. Door foute informatie te laten uitlekken, heeft de centrale bank het zichzelf alleen maar moeilijker gemaakt. Momenteel is duidelijk dat alles wat de FED doet tot dusver niet heeft gewerkt. De rijken zijn alleen maar rijker geworden, dat is het enige bereikte resultaat. De Amerikaanse economie heeft anderzijds niet de snelheid kunnen ontwikkelen om het probleem van de werkloosheid op te lossen.