Want momenteel heeft eigenlijk niemand door in hoeverre de verslaving reikt. Iedereen bekijkt de situatie op de financiële markten aan de zonnige zijde, iets wat natuurlijk typisch is voor iemand die onder invloed van drugs verkeert. Maar vroeg of laat zal iemand die verslaafd is moeten afkicken.

De eerste stap is toegeven dat er een probleem is, maar zo ver zijn de financiële markten nog niet. HSBC lijkt één van de eerste banken die zijn wakker geworden, bewust van het feit dat er een probleem is ontstaan. In de komende weken en maanden zullen nog meer verslaafden de ernst van de situatie beseffen, maar daarmee zijn de problemen natuurlijk nog niet opgelost.

Want momenteel heeft eigenlijk niemand door in hoeverre de verslaving reikt. Iedereen bekijkt de situatie op de financiële markten aan de zonnige zijde, iets wat natuurlijk typisch is voor iemand die onder invloed van drugs verkeert. Maar vroeg of laat zal iemand die verslaafd is moeten afkicken. De eerste stap is toegeven dat er een probleem is, maar zo ver zijn de financiële markten nog niet. HSBC lijkt één van de eerste banken die zijn wakker geworden, bewust van het feit dat er een probleem is ontstaan. In de komende weken en maanden zullen nog meer verslaafden de ernst van de situatie beseffen, maar daarmee zijn de problemen natuurlijk nog niet opgelost.