De drijfveer achter de bull market die nu al bijna zes jaar bezig is, is en blijft de FED. Volgens Springer zijn de beleggers doordrongen van het idee dat de FED een enorme zeepbel in het leven heeft geroepen en daarmee eigenlijk een verlengstuk geeft aan een oude traditie.

Want eigenlijk heeft de FED in de afgelopen 25 jaar niets anders gedaan dan zeepbellen geblazen. De echte zeepbel op de financiële markten is het vertrouwen in de FED en dat vertrouwen heeft sinds het optreden van Ben Bernanke een serieuze knauw gekregen.

De drijfveer achter de bull market die nu al bijna zes jaar bezig is, is en blijft de FED. Volgens Springer zijn de beleggers doordrongen van het idee dat de FED een enorme zeepbel in het leven heeft geroepen en daarmee eigenlijk een verlengstuk geeft aan een oude traditie. Want eigenlijk heeft de FED in de afgelopen 25 jaar niets anders gedaan dan zeepbellen geblazen. De echte zeepbel op de financiële markten is het vertrouwen in de FED en dat vertrouwen heeft sinds het optreden van Ben Bernanke een serieuze knauw gekregen.