Volgens Trump moeten de Verenigde Staten zo snel mogelijk werk maken van het terugbetalen van hun schulden. Dat zal echter niet gebeuren zolang Federal Reserve chairman Ben Bernanke aan een razendsnel tempo maar dollars blijft bijdrukken. Hij is zijn bijnaam Helicopter Ben eer aan het aandoen.

16.000 miljard dollar aan schulden

De feiten zijn volgens Trump heel eenvoudig: de Verenigde Staten zitten opgezadeld met een schuld van 16.000 miljard dollar die vroeg of laat zal terugbetaald moeten worden. Wanneer dat niet gebeurt, is de dollar gedoemd op roemloos ten onder te gaan.

De stimuleringmaatregelen die de FED doorvoerde, hebben niets opgelost. Integendeel zelfs, het probleem is nog erger geworden want de schulden zijn verder opgelopen. Trump verwacht dat Bernanke een paar kleine zaken gaat aankondigen, die echter weinig zoden aan de dijk gaan brengen.

Volgens Trump moeten de Verenigde Staten zo snel mogelijk werk maken van het terugbetalen van hun schulden. Dat zal echter niet gebeuren zolang Federal Reserve chairman Ben Bernanke aan een razendsnel tempo maar dollars blijft bijdrukken. Hij is zijn bijnaam Helicopter Ben eer aan het aandoen. 16.000 miljard dollar aan schulden De feiten zijn volgens Trump heel eenvoudig: de Verenigde Staten zitten opgezadeld met een schuld van 16.000 miljard dollar die vroeg of laat zal terugbetaald moeten worden. Wanneer dat niet gebeurt, is de dollar gedoemd op roemloos ten onder te gaan. De stimuleringmaatregelen die de FED doorvoerde, hebben niets opgelost. Integendeel zelfs, het probleem is nog erger geworden want de schulden zijn verder opgelopen. Trump verwacht dat Bernanke een paar kleine zaken gaat aankondigen, die echter weinig zoden aan de dijk gaan brengen.