Volgens een onderzoek uitgevoerd door de Labor Institute of the Confederation of Labor Union (GSEE) doet zich een nieuw fenomeen voor in de Griekse economie. Griekenland zakt terug af naar de middeleeuwen, zo mag op basis van dit fenomeen verondersteld worden.

Ruilhandel is opnieuw erg belangrijk geworden in de Griekse economie. Steeds meer werknemers worden niet langer in geld maar in goederen betaald. Voor de Griekse overheid zal het sindsdien steeds moeilijker worden om de nog openstaande schulden te betalen.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door de Labor Institute of the Confederation of Labor Union (GSEE) doet zich een nieuw fenomeen voor in de Griekse economie. Griekenland zakt terug af naar de middeleeuwen, zo mag op basis van dit fenomeen verondersteld worden. Ruilhandel is opnieuw erg belangrijk geworden in de Griekse economie. Steeds meer werknemers worden niet langer in geld maar in goederen betaald. Voor de Griekse overheid zal het sindsdien steeds moeilijker worden om de nog openstaande schulden te betalen.