Maar de rol van robotten wordt nog groter. Associated Press kondigde aan dat het robotten zal gebruiken in de vorm van story-writing software ontworpen door start-up Automated Insights om de commentaar op de publicatie van de Amerikaanse bedrijfsresultaten te schrijven.

De cirkel is rond: robotten lezen rapporten geschreven door robotten en op basis daarvan worden transacties uitgevoerd. De particuliere belegger wordt zodoende in het defensief gedrongen, de verhandelde volumes op de beurs van Wall Street kunnen nog verder teruglopen.

Maar de rol van robotten wordt nog groter. Associated Press kondigde aan dat het robotten zal gebruiken in de vorm van story-writing software ontworpen door start-up Automated Insights om de commentaar op de publicatie van de Amerikaanse bedrijfsresultaten te schrijven. De cirkel is rond: robotten lezen rapporten geschreven door robotten en op basis daarvan worden transacties uitgevoerd. De particuliere belegger wordt zodoende in het defensief gedrongen, de verhandelde volumes op de beurs van Wall Street kunnen nog verder teruglopen.