De S&P 500 is vorige week voor het eerst door de kaap van 1700 punten gestoten, de Duitse DAX zet nieuwe recordniveaus neer boven 8400 en ook de FTSE 250 zit op nieuwe recordhoogten (de FTSE100 is nog niet zo ver). De beleggers gedragen zich alsof we in de beste van alle werelden leven.

In de visie van John Mauldin is dat echter zeker niet het geval. De beurs is afschuwelijk duur, we stevenen op een historische crash af. Daarmee doet Mauldin niet alleen op de beurs van Wall Street, ook de andere beurzen zijn hun boekje flink te buiten gegaan.

De S&P 500 is vorige week voor het eerst door de kaap van 1700 punten gestoten, de Duitse DAX zet nieuwe recordniveaus neer boven 8400 en ook de FTSE 250 zit op nieuwe recordhoogten (de FTSE100 is nog niet zo ver). De beleggers gedragen zich alsof we in de beste van alle werelden leven. In de visie van John Mauldin is dat echter zeker niet het geval. De beurs is afschuwelijk duur, we stevenen op een historische crash af. Daarmee doet Mauldin niet alleen op de beurs van Wall Street, ook de andere beurzen zijn hun boekje flink te buiten gegaan.