Die blijft de corruptie bij de elite van het land aankaarten en heeft een deel van de bevolking op zijn hand gekregen. Al-Barrak klaagt onder andere aan dat onder andere rechters voor miljoenen aan onrechtmatige betalingen ontvangen. De inwoners van Koewit pikken dit niet langer en dreigen in opstand te komen.

Wanneer de hel losbarst in Koeweit, kan dit zware gevolgen hebben voor de oliemarkt. Het wegvallen van de productie van het land kan de olieprijs in een mum van tijd richting 200 dollar sturen. Het is dus zaak om de situatie in Koeweit van nabij te volgen. De Arabische lente kan dus met enige vertraging de olieprijs door het dak jagen.

Die blijft de corruptie bij de elite van het land aankaarten en heeft een deel van de bevolking op zijn hand gekregen. Al-Barrak klaagt onder andere aan dat onder andere rechters voor miljoenen aan onrechtmatige betalingen ontvangen. De inwoners van Koewit pikken dit niet langer en dreigen in opstand te komen. Wanneer de hel losbarst in Koeweit, kan dit zware gevolgen hebben voor de oliemarkt. Het wegvallen van de productie van het land kan de olieprijs in een mum van tijd richting 200 dollar sturen. Het is dus zaak om de situatie in Koeweit van nabij te volgen. De Arabische lente kan dus met enige vertraging de olieprijs door het dak jagen.