KBC: target op 32,84 €. Objectief gehaald, huidige koers 33,70 €

"Het aandeel van KBC kan al sinds begin dit jaar profiteren van de positieve resultaten binnen de Belgische bankensector en daarnaast ook van de gunstige ontwikkelingen op de aandelenmarkt, om zo zijn hoogste koers sinds 2010 te halen."

SOLVAY: target op 125 €. Objectief nog binnen bereik, met een hoogste koers dit jaar van 121 €, huidige koers op 108,50 €

"Het aandeel van Solvay werd afgestraft voor de sterk teleurstellende resultaten van het tweede kwartaal, maar de groep heeft vertrouwen voor de rest van het jaar op basis van zijn orderboekje."

TELENET: target op 40 €. Objectief al bereikt in april met een hoogste notering van 42 €, vandaag lichte terugval naar 37,40 €

"Dankzij de mooie stijging van de omzet tijdens het tweede kwartaal 2013, met een stijging van 12% die vooral te danken was aan de stijging van de mobiele activiteiten en vaste diensten, kon de groep Telenet betere resultaten voorleggen dan de analisten hadden verwacht. Het ziet zijn groeiperspectieven dan ook voortduren in de tweede jaarhelft."

ILIAD: target op 160 €. Objectief bereikt, huidige koers 176,50 €

"De erg rendabele mobiele activiteit via speerpunt Free Mobile geeft de groep de mogelijkheid om beursrecords te breken. De groeiverwachtingen zitten goed dankzij een toename van de omzet met dubbele cijfers en dankzij het gezonde beleid van de CEO die gewaagde investeringen tijdens de internetboom heeft vermeden."

HERMES: target op 290 €. Objectief nog niet bereikt, hoogste koers tot nu toe 283 euro, huidige koers 255,50 €

"Hermès kende een lichte terugval in de maand juni als gevolg van spanningen die de kop op staken toen de groep LVMH de hand wilde leggen op Hermès. Maar het Parijse luxemerk Hermès blijft investeerders aantrekken dankzij haar mogelijkheden om hoge prijzen te zetten en systemen met wachtlijsten."

KBC: target op 32,84 €. Objectief gehaald, huidige koers 33,70 € "Het aandeel van KBC kan al sinds begin dit jaar profiteren van de positieve resultaten binnen de Belgische bankensector en daarnaast ook van de gunstige ontwikkelingen op de aandelenmarkt, om zo zijn hoogste koers sinds 2010 te halen." SOLVAY: target op 125 €. Objectief nog binnen bereik, met een hoogste koers dit jaar van 121 €, huidige koers op 108,50 € "Het aandeel van Solvay werd afgestraft voor de sterk teleurstellende resultaten van het tweede kwartaal, maar de groep heeft vertrouwen voor de rest van het jaar op basis van zijn orderboekje." TELENET: target op 40 €. Objectief al bereikt in april met een hoogste notering van 42 €, vandaag lichte terugval naar 37,40 € "Dankzij de mooie stijging van de omzet tijdens het tweede kwartaal 2013, met een stijging van 12% die vooral te danken was aan de stijging van de mobiele activiteiten en vaste diensten, kon de groep Telenet betere resultaten voorleggen dan de analisten hadden verwacht. Het ziet zijn groeiperspectieven dan ook voortduren in de tweede jaarhelft." ILIAD: target op 160 €. Objectief bereikt, huidige koers 176,50 € "De erg rendabele mobiele activiteit via speerpunt Free Mobile geeft de groep de mogelijkheid om beursrecords te breken. De groeiverwachtingen zitten goed dankzij een toename van de omzet met dubbele cijfers en dankzij het gezonde beleid van de CEO die gewaagde investeringen tijdens de internetboom heeft vermeden." HERMES: target op 290 €. Objectief nog niet bereikt, hoogste koers tot nu toe 283 euro, huidige koers 255,50 € "Hermès kende een lichte terugval in de maand juni als gevolg van spanningen die de kop op staken toen de groep LVMH de hand wilde leggen op Hermès. Maar het Parijse luxemerk Hermès blijft investeerders aantrekken dankzij haar mogelijkheden om hoge prijzen te zetten en systemen met wachtlijsten."