Tegen deze achtergrond zal nieuw beleggingsgeld meer in de richting van een risk-on strategie vloeien. ING stelt nu al vast dat op sommige defensieve aandelen eerder winst wordt genomen. Daarom moet de aandelenselectie ook worden aangepast in de richting van het meer risicovolle.

Bij de 10 top picks van ING zijn er zeven cyclische waarden, één bank en nog twee defensieve waarden. Het lijstje ziet er uit als volgt: Ahold, AMG, Arseus, ASMI, Barco, DSM, Fugro, Imtech, KBC en Philips. Deze aandelen werden op basis van vier criteria gekozen.

Tegen deze achtergrond zal nieuw beleggingsgeld meer in de richting van een risk-on strategie vloeien. ING stelt nu al vast dat op sommige defensieve aandelen eerder winst wordt genomen. Daarom moet de aandelenselectie ook worden aangepast in de richting van het meer risicovolle. Bij de 10 top picks van ING zijn er zeven cyclische waarden, één bank en nog twee defensieve waarden. Het lijstje ziet er uit als volgt: Ahold, AMG, Arseus, ASMI, Barco, DSM, Fugro, Imtech, KBC en Philips. Deze aandelen werden op basis van vier criteria gekozen.