Dit heeft de acties van de Fed verdrongen als het grootste financiële experiment uit de geschiedenis. En dat kan eigenlijk alleen maar leiden tot veel volatiliteit.

En dat is wat we de afgelopen dagen zien. We zouden zelfs kunenn stellen dat de volatiliteit die we in de aandelenmarkten zien voor een stuk een spillover is van de volatiliteit in de deviezen en rente markten. Daar zijn de grote trends aan de gang.

De verliezen voor de Europese beurzen zijn nog min of meer gelijk aan die uit de opening, de DAX duikt voor het eerst sinds 3 mei weer onder 8000. De BEL 20 weet het verlies echter te beperken tot ongeveer 1%, zonder dat er in de index opvallende uitschieters zijn.

Dit heeft de acties van de Fed verdrongen als het grootste financiële experiment uit de geschiedenis. En dat kan eigenlijk alleen maar leiden tot veel volatiliteit. En dat is wat we de afgelopen dagen zien. We zouden zelfs kunenn stellen dat de volatiliteit die we in de aandelenmarkten zien voor een stuk een spillover is van de volatiliteit in de deviezen en rente markten. Daar zijn de grote trends aan de gang. De verliezen voor de Europese beurzen zijn nog min of meer gelijk aan die uit de opening, de DAX duikt voor het eerst sinds 3 mei weer onder 8000. De BEL 20 weet het verlies echter te beperken tot ongeveer 1%, zonder dat er in de index opvallende uitschieters zijn.