Op het vlak van bedrijfsresultaten barst deze week in de Verenigde Staten de stroom voorgoed los, met verschillende belangrijke namen op de agenda. Maar ook in Europa staan de eerste bedrijfsresultaten geprogrammeerd, zij het dat nog enkele weken kan duren alvorens we hier op topsnelheid komen.

Morgen wordt de spits afgebeten met de voorlopige cijfers van Euronav. Woensdag zijn er vervolgens de cijfers van ASML en van Core Laboratories. Donderdag is een drukke dag, met reusltaten van GIMV en CMB in eigen land en Akzo-Nobel, Sligro en Ziggo in Nederland. Vrijdag zijn er dan nog de cijfers van Barco.

Op het vlak van bedrijfsresultaten barst deze week in de Verenigde Staten de stroom voorgoed los, met verschillende belangrijke namen op de agenda. Maar ook in Europa staan de eerste bedrijfsresultaten geprogrammeerd, zij het dat nog enkele weken kan duren alvorens we hier op topsnelheid komen. Morgen wordt de spits afgebeten met de voorlopige cijfers van Euronav. Woensdag zijn er vervolgens de cijfers van ASML en van Core Laboratories. Donderdag is een drukke dag, met reusltaten van GIMV en CMB in eigen land en Akzo-Nobel, Sligro en Ziggo in Nederland. Vrijdag zijn er dan nog de cijfers van Barco.