Een stimulerende factor is verder de olieprijs, die inmiddels is teruggevallen tot onder het niveau van 66 dollar voor een vat crude. In de biotechnologiesector is er het bericht dat Johnson & Johnson een belang van 18% neemt in Crucell.

Op de Brusselse beurs blijft de BEL 20 dicht in de buurt van afgelopen vrijdag. Solvan noteert zowat anderhalf procent lager, blijkbaar hadden de beleggers op een hoger bod gerekend. Anderzijds noteert Umicore meer dan 2% hoger in gevolge speculatie over een mogelijk bod door Solvay.

Een stimulerende factor is verder de olieprijs, die inmiddels is teruggevallen tot onder het niveau van 66 dollar voor een vat crude. In de biotechnologiesector is er het bericht dat Johnson & Johnson een belang van 18% neemt in Crucell. Op de Brusselse beurs blijft de BEL 20 dicht in de buurt van afgelopen vrijdag. Solvan noteert zowat anderhalf procent lager, blijkbaar hadden de beleggers op een hoger bod gerekend. Anderzijds noteert Umicore meer dan 2% hoger in gevolge speculatie over een mogelijk bod door Solvay.