Momenteel verdringt het goede nieuws het slechte nieuws volledig van de voorpagina's. Het was volgens Gijsels opvallend hoe lauw de financiële markten reageerden op de uitslagen van de Italiaanse presidentsverkiezingen. Een markt die niet wil dalen op slecht nieuws, moet noodzakelijkerwijs omhoog op goed nieuws.

De beurzen zijn momenteel overkocht, zodat een correctie zich opdringt. Die zal echter niet al te grote vormen aannemen, want in de komende maanden zal er nog meer geld van de obligatiemarkten naar aandelen vloeien.

Er zijn volgens Gijsels nog een aantal knelpunten die opgelost moeten worden (Cyprus, Spanje...), maar die zullen waarschijnlijk vandaag niet aan de orde van de dag zijn.

Momenteel verdringt het goede nieuws het slechte nieuws volledig van de voorpagina's. Het was volgens Gijsels opvallend hoe lauw de financiële markten reageerden op de uitslagen van de Italiaanse presidentsverkiezingen. Een markt die niet wil dalen op slecht nieuws, moet noodzakelijkerwijs omhoog op goed nieuws. De beurzen zijn momenteel overkocht, zodat een correctie zich opdringt. Die zal echter niet al te grote vormen aannemen, want in de komende maanden zal er nog meer geld van de obligatiemarkten naar aandelen vloeien. Er zijn volgens Gijsels nog een aantal knelpunten die opgelost moeten worden (Cyprus, Spanje...), maar die zullen waarschijnlijk vandaag niet aan de orde van de dag zijn.