Volgens Rosenberg is Wall Street duidelijk overkocht en is het slechts een kwestie van tijd alvorens we een correctie krijgen. Die correctie zou bovendien wel eens veel sneller kunnen verlopen dan iedereen verwacht.

Hij beschrijft de huidige situatie op de markt als een "meat-grinder" en adviseert om aandelen voorlopig maar te mijden. Maar ook cash krijgt vanwege de lage rente in zijn ogen geen genade

Rosenberg is wel een goudkever, in die zin dat hij het edelmetaal als zeer attractief beschouwt na een correctie met zowat 8% vanaf de piek die op 21 juni werd bereikt.

Voor Rosenberg staat het als een paal boven water dat het goud naar nieuwe recordniveaus gaat. Hij heeft een conservatief koersdoel van 3000 dollar voor ogen.

De filosofie van de strateeg is heel eenvoudig: de goudproductie bereikte al 10 jaar geleden een piek en in de komende jaren gaat er altijd maar minder goed bovengehaald worden.

Volgens Rosenberg is Wall Street duidelijk overkocht en is het slechts een kwestie van tijd alvorens we een correctie krijgen. Die correctie zou bovendien wel eens veel sneller kunnen verlopen dan iedereen verwacht. Hij beschrijft de huidige situatie op de markt als een "meat-grinder" en adviseert om aandelen voorlopig maar te mijden. Maar ook cash krijgt vanwege de lage rente in zijn ogen geen genade Rosenberg is wel een goudkever, in die zin dat hij het edelmetaal als zeer attractief beschouwt na een correctie met zowat 8% vanaf de piek die op 21 juni werd bereikt. Voor Rosenberg staat het als een paal boven water dat het goud naar nieuwe recordniveaus gaat. Hij heeft een conservatief koersdoel van 3000 dollar voor ogen. De filosofie van de strateeg is heel eenvoudig: de goudproductie bereikte al 10 jaar geleden een piek en in de komende jaren gaat er altijd maar minder goed bovengehaald worden.