Wat mogen we van in de komende dagen en weken verwachten?

David Goerz (HighMark Capital Management): "Ik zou de edelmetalen niet te snel afschrijven, ook het zilver niet. Op de huidige niveaus ga ik alleszins niet short op de edelmetalen.1,3 miljard Chinezen staan te wachten om zilver op dips te komen, om nog maar te zwijgen van de Indiërs."

Goerz vindt het anderzijds raadzaam om te wachten op een uitbodeming alvorens opnieuw in te stappen: "Er zijn alternatieven voor goud en zilver als inflatiebescherming, waarbij ik onder andere denk aan aandelen met een hoog dividendrendement. Het is dus zeker niet zo dat de belegger momenteel onmiddellijk weer in goud of zilver moet duiken."

Wat mogen we van in de komende dagen en weken verwachten? David Goerz (HighMark Capital Management): "Ik zou de edelmetalen niet te snel afschrijven, ook het zilver niet. Op de huidige niveaus ga ik alleszins niet short op de edelmetalen.1,3 miljard Chinezen staan te wachten om zilver op dips te komen, om nog maar te zwijgen van de Indiërs." Goerz vindt het anderzijds raadzaam om te wachten op een uitbodeming alvorens opnieuw in te stappen: "Er zijn alternatieven voor goud en zilver als inflatiebescherming, waarbij ik onder andere denk aan aandelen met een hoog dividendrendement. Het is dus zeker niet zo dat de belegger momenteel onmiddellijk weer in goud of zilver moet duiken."