In verband met de gebeurtenissen in Algerije heeft de Britse premier David Cameron momenteel de handen vol. Daardoor zag hij zich genoodzaakt om een belangrijke toespraak uit te stellen, toespraak waar op de financiële markten met belangstelling naar werd uitgekeken.

Van Cameron werd namelijk verwacht dat hij iets zou vertellen over de toekomst van het Verenigd Koninkrijk in Europa. De financiële markten vrezen dat het VK van plan is om de Europese Unie te verlaten, hoewel dat nog niet helemaal zeker is. Het is onduidelijk wanneer Cameron zijn toespraak alsnog zal houden.

In verband met de gebeurtenissen in Algerije heeft de Britse premier David Cameron momenteel de handen vol. Daardoor zag hij zich genoodzaakt om een belangrijke toespraak uit te stellen, toespraak waar op de financiële markten met belangstelling naar werd uitgekeken. Van Cameron werd namelijk verwacht dat hij iets zou vertellen over de toekomst van het Verenigd Koninkrijk in Europa. De financiële markten vrezen dat het VK van plan is om de Europese Unie te verlaten, hoewel dat nog niet helemaal zeker is. Het is onduidelijk wanneer Cameron zijn toespraak alsnog zal houden.