De Financial Times pakte vanmorgen uit met een onheilspellende titel, want het Verenigd Koninkrijk dreigt met stagflatie te worden geconfronteerd. Dat is een economische situatie waarbij een relatief hoge inflatie gepaard gaat met een kwakkelende economie.

De slagkracht van de Britse centrale bank zou in die omstandigheden erg worden beperkt. Gisteren waarschuwde de Financial Services Authority (FSA) dat de Britse banken hun klanten slecht hebben behandeld, die klanten hebben niet de service gekregen die ze verdienden.

De Financial Times pakte vanmorgen uit met een onheilspellende titel, want het Verenigd Koninkrijk dreigt met stagflatie te worden geconfronteerd. Dat is een economische situatie waarbij een relatief hoge inflatie gepaard gaat met een kwakkelende economie. De slagkracht van de Britse centrale bank zou in die omstandigheden erg worden beperkt. Gisteren waarschuwde de Financial Services Authority (FSA) dat de Britse banken hun klanten slecht hebben behandeld, die klanten hebben niet de service gekregen die ze verdienden.