Na de aankondiging van een winstwaarschuwing in 2012 omwille van de terugval van de particuliere consumptie in Spanje tonen de derde kwartaalcijfers een "duidelijke verbetering van de ontwikkelingen in Zuid-Europa" voor de zuiveldivisie. De water- en medische voedingdivisie tekenden uitstekende prestaties op (respectievelijk +16,9% en +5,8%).

Deze "affaire" zal op korte termijn volgens Delaunay nog op het aandeel wegen. Aan de huidige koers is de beurskapitalisatie bijna gelijk aan 18 keer de geschatte nettowinst voor 2013.

Dit stemt overeen met het gemiddelde van de sector. Met een

intrinsieke waarde die op 51,05 euro geraamd wordt, is het opwaarts potentieel zeer beperkt op korte termijn. Vandaar dat het aandeel slechts een houden-advies krijgt.

Na de aankondiging van een winstwaarschuwing in 2012 omwille van de terugval van de particuliere consumptie in Spanje tonen de derde kwartaalcijfers een "duidelijke verbetering van de ontwikkelingen in Zuid-Europa" voor de zuiveldivisie. De water- en medische voedingdivisie tekenden uitstekende prestaties op (respectievelijk +16,9% en +5,8%). Deze "affaire" zal op korte termijn volgens Delaunay nog op het aandeel wegen. Aan de huidige koers is de beurskapitalisatie bijna gelijk aan 18 keer de geschatte nettowinst voor 2013. Dit stemt overeen met het gemiddelde van de sector. Met een intrinsieke waarde die op 51,05 euro geraamd wordt, is het opwaarts potentieel zeer beperkt op korte termijn. Vandaar dat het aandeel slechts een houden-advies krijgt.