Het volstaat immers even afstand te doen de eigen ideologische verstarring om tot een haalbaar compromis te komen voor beide partijen. Men weet natuurlijk nooit met politici, maar de bovenstaande positieve conclusie wordt duidelijk door de meeste analisten gevolgd en vertaalt zich in een geleidelijke wereldwijde vooruitgang van de beurskoersen. Op zich is dat niet ten onrechte.

De bedrijfsresultaten in de VS laten dit sowieso toe, terwijl in Europa de economische herstelfase een steeds concrete vorm beginnen aan te nemen die niet alleen opgemerkt kan worden in Duitsland maar zich ook weet om te zetten in een (lichte) toename van de voorspelde ondernemingsresultaten voor 2014 en 2015.

Vanmorgen kwam echter Danone met een winstwaarschuwing, in reactie waarop de koers flink onderuit ging. In dezelfde sector had eerder ook al Unilever een winstwaarschuwing afgeleverd. De Europese beurzen zijn vanmorgen lager geopend, zij het met beperkte verliezen.

Het volstaat immers even afstand te doen de eigen ideologische verstarring om tot een haalbaar compromis te komen voor beide partijen. Men weet natuurlijk nooit met politici, maar de bovenstaande positieve conclusie wordt duidelijk door de meeste analisten gevolgd en vertaalt zich in een geleidelijke wereldwijde vooruitgang van de beurskoersen. Op zich is dat niet ten onrechte. De bedrijfsresultaten in de VS laten dit sowieso toe, terwijl in Europa de economische herstelfase een steeds concrete vorm beginnen aan te nemen die niet alleen opgemerkt kan worden in Duitsland maar zich ook weet om te zetten in een (lichte) toename van de voorspelde ondernemingsresultaten voor 2014 en 2015. Vanmorgen kwam echter Danone met een winstwaarschuwing, in reactie waarop de koers flink onderuit ging. In dezelfde sector had eerder ook al Unilever een winstwaarschuwing afgeleverd. De Europese beurzen zijn vanmorgen lager geopend, zij het met beperkte verliezen.