De operationele marge kwam uit op 15,30%, een percentage dat in lijn ligt met dat over dat over 2009. De onderliggende winst per aandeel kwam over de eerste zes maanden 7,70% hoger uit op 1,38 euro.

Op basis van de resultaten over de eerste helft van het boekjaar werden de omzetprognoses voor het volledige boekjaar naar boven aangepast. Er wordt nu gerekend op een omzetstijging van minstens 6%.

In een toelichting op de cijfers werd verder een stabiele operationele marge en een groei van de free cash flow met minstens 10% in het vooruitzicht gesteld.

De operationele marge kwam uit op 15,30%, een percentage dat in lijn ligt met dat over dat over 2009. De onderliggende winst per aandeel kwam over de eerste zes maanden 7,70% hoger uit op 1,38 euro. Op basis van de resultaten over de eerste helft van het boekjaar werden de omzetprognoses voor het volledige boekjaar naar boven aangepast. Er wordt nu gerekend op een omzetstijging van minstens 6%. In een toelichting op de cijfers werd verder een stabiele operationele marge en een groei van de free cash flow met minstens 10% in het vooruitzicht gesteld.