Art Cashin, een veteraan NYSE trader bij UBS Financial Services, maakt zich grote zorgen over de huidige situatie. Dankzij de centrale banken leven we een levensgevaarlijke wereld. Cashin heeft zich altijd al sceptisch opgesteld tegenover de monetaire politiek zoals die door de Amerikaanse centrale bank wordt gevoerd. Vooral Ben Bernanke kreeg van hem regelmatig de volle lading.

De FED heeft problemen die bijna onoplosbaar waren met de moed van de wanhoop proberen aan te pakken. De aangereikte oplossingen voldoen langs geen kanten, het enige wat de FED eigenlijk heeft bereikt is het kopen van tijd. Maar opgelost is er helemaal niets.

Art Cashin, een veteraan NYSE trader bij UBS Financial Services, maakt zich grote zorgen over de huidige situatie. Dankzij de centrale banken leven we een levensgevaarlijke wereld. Cashin heeft zich altijd al sceptisch opgesteld tegenover de monetaire politiek zoals die door de Amerikaanse centrale bank wordt gevoerd. Vooral Ben Bernanke kreeg van hem regelmatig de volle lading. De FED heeft problemen die bijna onoplosbaar waren met de moed van de wanhoop proberen aan te pakken. De aangereikte oplossingen voldoen langs geen kanten, het enige wat de FED eigenlijk heeft bereikt is het kopen van tijd. Maar opgelost is er helemaal niets.