Daarmee samenhangend veerde de Amerikaanse dollar enigszins op tegenover de euro, wat volgens ABN Amro deels een verklaring kan vormen voor de relatief sterke winst voor de Europese markten.

De AEX bleef met een winst van 2,1% ten opzichte van vorige week vrijdag enigszins achter bij de meeste andere Europese beurzen.

Van het bedrijfsfront kwam er de afgelopen week weinig nieuws, of het moet zijn dat PostNL meldde dat de herstructureringen van het bedrijf op schema liggen en dat de doelen die voor 2015 zijn gesteld, gehaald zullen worden.

Daarmee samenhangend veerde de Amerikaanse dollar enigszins op tegenover de euro, wat volgens ABN Amro deels een verklaring kan vormen voor de relatief sterke winst voor de Europese markten. De AEX bleef met een winst van 2,1% ten opzichte van vorige week vrijdag enigszins achter bij de meeste andere Europese beurzen. Van het bedrijfsfront kwam er de afgelopen week weinig nieuws, of het moet zijn dat PostNL meldde dat de herstructureringen van het bedrijf op schema liggen en dat de doelen die voor 2015 zijn gesteld, gehaald zullen worden.