Als dit niveau gebroken wordt, zou dit volgens ABN Amro opnieuw een technische verzwakking betekenen en de neerwaartse druk verder opvoeren richting 268,74 punten.

De actuele opleving wordt gezien als een reactie op de recente koersdaling en heeft geen invloed op de korte termijn negatieve outlook.

Alleen als de AEX boven de dalende trendlijn en de vorige top van 309,13 uit weet te komen zal het technisch beeld opklaren.

De dalende trendlijn van de AEX-index is afgelopen week onder vuur genomen, maar deze weet vooralsnog de koers onder zich te houden.

De negatieve tendens wordt hierdoor opnieuw bevestigd. Zolang de dalende trendlijn intact is, liggen de kansen richting het zuiden (268,74).

Enkel bij een slotnotering boven de dalende trendlijn zal het langere termijn technische beeld verbeteren.

Als dit niveau gebroken wordt, zou dit volgens ABN Amro opnieuw een technische verzwakking betekenen en de neerwaartse druk verder opvoeren richting 268,74 punten. De actuele opleving wordt gezien als een reactie op de recente koersdaling en heeft geen invloed op de korte termijn negatieve outlook. Alleen als de AEX boven de dalende trendlijn en de vorige top van 309,13 uit weet te komen zal het technisch beeld opklaren. De dalende trendlijn van de AEX-index is afgelopen week onder vuur genomen, maar deze weet vooralsnog de koers onder zich te houden. De negatieve tendens wordt hierdoor opnieuw bevestigd. Zolang de dalende trendlijn intact is, liggen de kansen richting het zuiden (268,74). Enkel bij een slotnotering boven de dalende trendlijn zal het langere termijn technische beeld verbeteren.