De stochastics indicator is 'overbought' geraakt en het verleden leert dat het risico op een terugval dan relatief groot is. Aan de andere kant blijkt de meerjarige steun uit 2003 op 162,24 toch voldoende houvast te bieden.

Mede gelet op de golvenstructuur zou de eerstvolgende daling volgens Theodoor Gilissen Bankiers uitstekende instapkansen moeten bieden.

Een stijging boven 180 (= voorlaatste bodemniveau) is voor de trendvolgers het sein om de 'sell the rally'-tactiek in te ruilen voor een 'buy the dip'-beleid.

De stochastics indicator is 'overbought' geraakt en het verleden leert dat het risico op een terugval dan relatief groot is. Aan de andere kant blijkt de meerjarige steun uit 2003 op 162,24 toch voldoende houvast te bieden. Mede gelet op de golvenstructuur zou de eerstvolgende daling volgens Theodoor Gilissen Bankiers uitstekende instapkansen moeten bieden. Een stijging boven 180 (= voorlaatste bodemniveau) is voor de trendvolgers het sein om de 'sell the rally'-tactiek in te ruilen voor een 'buy the dip'-beleid.