Deze periode werd op 30 september afgesloten. Vervolgens wordt er op maandag 3 december om 14 uur een analistenmeeting georganiseerd.

KBC Securities blikte vooruit op de boodschap waarmee de distributieketen volgende week zal uitpakken. De analisten van de bank rekenen op een nettowinst van 162 miljoen euro (of een stijging met 2%), een stijging van de omzet met 6% en een afname van de EBIT-marge.

Het blijkt in de praktijk namelijk moeilijk om de kosten door te rekenen aan de klanten. De markt blijft moeilijk, de consumenten kiezen voor goedkopere producten terwijl de competitie groot blijft.

Het dalend consumentenvertrouwen kan op de resultaten van Colruyt wegen. KBC Securities heeft een neutraal advies met een koersdoel van 34 euro.

Deze periode werd op 30 september afgesloten. Vervolgens wordt er op maandag 3 december om 14 uur een analistenmeeting georganiseerd. KBC Securities blikte vooruit op de boodschap waarmee de distributieketen volgende week zal uitpakken. De analisten van de bank rekenen op een nettowinst van 162 miljoen euro (of een stijging met 2%), een stijging van de omzet met 6% en een afname van de EBIT-marge. Het blijkt in de praktijk namelijk moeilijk om de kosten door te rekenen aan de klanten. De markt blijft moeilijk, de consumenten kiezen voor goedkopere producten terwijl de competitie groot blijft. Het dalend consumentenvertrouwen kan op de resultaten van Colruyt wegen. KBC Securities heeft een neutraal advies met een koersdoel van 34 euro.