Deze overname biedt een stevige basis voor de groeiende derivatenactiviteiten van Daiwa en maakt voor KBC ongeveer 0,2 miljard US dollar aan kapitaal vrij.

In november 2009 maakte Daiwa Capital Markets (Daiwa), de investmentbankingpoot van de vooraanstaande Japanse makelaardij- en financiëledienstverlener Daiwa Securities Group, plannen bekend om zijn wereldwijde marktactiviteiten - met inbegrip van derivaten - fors uit te breiden.

Deze overname is een belangrijke stap in de uitvoering van die strategie en het bedrijf is van plan de overgenomen activiteiten verder uit te bouwen en te integreren in zijn bestaande derivatenactiviteiten. Daarmee zorgt het voor continuïteit en groeimogelijkheden voor personeel en cliënten.

Deze overname biedt een stevige basis voor de groeiende derivatenactiviteiten van Daiwa en maakt voor KBC ongeveer 0,2 miljard US dollar aan kapitaal vrij. In november 2009 maakte Daiwa Capital Markets (Daiwa), de investmentbankingpoot van de vooraanstaande Japanse makelaardij- en financiëledienstverlener Daiwa Securities Group, plannen bekend om zijn wereldwijde marktactiviteiten - met inbegrip van derivaten - fors uit te breiden. Deze overname is een belangrijke stap in de uitvoering van die strategie en het bedrijf is van plan de overgenomen activiteiten verder uit te bouwen en te integreren in zijn bestaande derivatenactiviteiten. Daarmee zorgt het voor continuïteit en groeimogelijkheden voor personeel en cliënten.