In de vrachtwagendivisie daalden de verkopen met 60%. Daarnaast zag het bedrijf zich genoodzaakt om provisies te treffen in verband met het belang in Chrysler. De resultaten waren anderzijds toch beter dan verwacht.

De consensusverwachting lag namelijk op een verlies van €1,5 mrd. Daimler verwacht bovendien in de komende maanden een geleidelijke verbetering van het operationeel resultaat.

De omzet bedroeg over de verslagperiode €19,6 mrd, of een daling met 25% in vergelijking met het tweede kwartaal van vorig jaar. De omzet was lager dan verwacht, want de consensus lag op €20 mrd.

In de vrachtwagendivisie daalden de verkopen met 60%. Daarnaast zag het bedrijf zich genoodzaakt om provisies te treffen in verband met het belang in Chrysler. De resultaten waren anderzijds toch beter dan verwacht. De consensusverwachting lag namelijk op een verlies van €1,5 mrd. Daimler verwacht bovendien in de komende maanden een geleidelijke verbetering van het operationeel resultaat. De omzet bedroeg over de verslagperiode €19,6 mrd, of een daling met 25% in vergelijking met het tweede kwartaal van vorig jaar. De omzet was lager dan verwacht, want de consensus lag op €20 mrd.